Квартиранти в помешканні дідуся на Рівненщині зробили міні-цех (ФОТО)

Переробляли бурштин

Учора, 26 лютого, до поліцейських Дубровицького відділення надійшла оперативна інформація, що у селі Рудня невідомі особи займаються скупкою бурштину-сирцю.

Дубровицькі оперативники спільно з працівниками управління захисту економіки Рівненської області та оперативного штабу ГУНП навідалися до 62-річного жителя села Рудня, який здавав свій будинок в оренду.

 

Нічого не підозрюючи, чоловік надав правоохоронцям дозвіл оглянути помешкання.

Поліцейські під час огляду виявили п’ять станків з нашаруванням білого пилу з характерним запахом смоли, поліетиленовий пакет та пластикове відро з камінням бурштину загальною вагою понад 1,5 кг, електронні ваги, мотопомпу кустарного виробництва та вісім пожежних рукавів.

[media=138177][media=138178][media=138179]

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування.

У межах кримінального провадження поліцейські встановили, що до злочину можуть бути причетні троє чоловіків, які винаймали будинок: двоє з Київської області та один – із Хмельницької.

Працівники поліції їх шукають. Усе вилучене поміщене на територію місцевого відділення поліції. Каміння бурштину скеровуватимуть на експертизу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень