Кузнецовськ знайшов побратима

Це місто Волув у Польщі

13 вересня, в День міста, відбулося урочисте підписання угоди про співпрацю між містами-побратимами  Кузнецовськ та Волув (Польща). Угоду підписали бургомістр міста Волув Даріуш Хмура, староста повіту Волувського Мацей Нейман та в.о. міського голови Ігор Куц.


     Угода передбачає співробітництво питаннях управління, культури, спорту, рекреації і відпочинку, освіти, економіки через рекламу підприємництва і підтримку співробітництва в секторі підприємств, обміну досвідом і знаннями в галузі екології і поліпшення стану навколишнього середовища, розвитку демократії і сектора позаурядових організацій, реклами ідей Об'єднаної Європи, реалізації спільних програм, проектів і заходів, фінансованих із зовнішніх ресурсів Європейського Союзу, урядових установ, фондів.


     У своїх виступах підписанти угоди висловили сподівання, що угода не буде формальною, співпраця буде динамічною і принесе позитивні результати, як українській, так і польській стороні.


     На завершення урочистостей сторони обмінялися прапорами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень