Кузен допоміг двом братам з Рівненщини незаконно перетнути кордон 

Хлопці у Польщі, а брат у суді 

Двом хлопцям з Рівненщини вдалося незаконно перейти кордон, а їхній брат опинився в суді. 

У травні цього року студент училища у Самборі, що на Львівщині, допоміг своїм двоюрідним братам з Рівненської області незаконно перейти кордон.

 

Хлопець провів родичів стежками, оминаючи населені пункти та дороги. На кордоні з Польщею допоміг пролізти через колючі дроти, та вказав на напрямок, де протікає річка Сян. Кузени успішно перетнули річку.

Хлопець свою вину визнав. Зізнався, що допоміг двом двоюрідним братам призовного віку перейти кордон, адже в законний спосіб виїхати вони не могли. 

У єдиному реєстрі судових рішень йдеться, що хлопця засудили до п'яти років ув'язнення, але звільнили від покарання з іспитовим терміном у 1,5 року. Про долю братів які опинилися у Польщі у матеріалах справи далі не йдеться. 

Джерело: novyny.live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень