Курс долара на наступний тиждень: експерти заінтригували прогнозом

Ще якийсь час долар залишатиметься стабільним

фото ілюстративне

Наступного тижня гривня продовжить зміцнюватися.

Всі очікували більшого ослаблення карантину, насамперед - змін у роботі транспорту, але цього не сталося. Тому є коридор - 26,7-27,2 грн/долар, в якому курс буде перебувати весь наступний тиждень, - розповів член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзін виданню «Сьогодні». 

Курс долара ще тиждень залишатиметься низьким та стабільним. Зміни курсу можливі після 25 травня, переконаний керівник відділу аналітики ГК Forex club Андрій Шевчишин.

фото ілюстративне

Експерти радять тим, у кого є гривневі надлишки, конвертувати їх у більш тверду валюту як засіб накопичення.

Тому що, за думку Олега Пендзіна, як тільки країна стане по-справжньому виходити з карантину, у бізнесу почне реалізовуватися відкладений попит на валюту.

Це в умовах невеликого обсягу міжбанківського ринку відразу приведе до зростання попиту на валюту, як наслідок – до зростання курсу безготівкового долара, а через день після цього підвищить і вартість валютного кешу в обмінниках, – зазначив Олег Пендзін.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень