Курортна країна влітку дозволятиме в’їзд українцям навіть з позитивним ПЛР-тестом

Зміни впроваджуються з 1 червня 2021 року

Міністерство охорони здоров’я Болгарії з 1 червня оновлює умови в’їзду на територію країни для громадян України, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Консульський відділ Посольства України в Республіці Болгарія.

З 1 червня до 31 липня 2021 року  громадянам України дозволено в’їжджати на територію Республіки Болгарія за умови наявності одного з таких документів: 

  • сертифікату вакцинації
  • довідки, що показує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який має бути зроблений за 72 години до перетину кордону.

Новацією є негативний результат швидкого антигенного тесту, проведеного за 48 годин до в’їзду в країну.

  • документа, що показує позитивний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або швидкого антигенного тесту для осіб, які перехворіли на COVID-19 у період від 15 до 180 днів від зазначеної в документі дати проведення дослідження.

Дітям до 5 років дозволено в’їжджати на територію Республіки Болгарія без надання вищезазначених документів.

Особам, які здійснюють транзит територією Болгарії та можуть гарантувати негайний виїзд, не є необхідним надання документів про щеплення, негативний ПЛР-тест або позитивний тест на антитіла.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень