Купи сміття біля «Мототреку» вразили рівнян (ФОТО/ВІДЕО)

Воно всюди

Світлини та відео зі скверу імені Чайки та околиць опублікували у спільноті «1283_Rivne».  

Зона відпочинку завалена сміттям. Відходи розкидані на чималій території.  Ось що пише авторка публікації (текст подаємо без змін):

Я розумію, що побутові відходи могли бути розкидані з контейнерів через воронів, собак чи певну категорію людей, від яких не треба очікувати свідомих вчинків, як у нас це відбувається через погану роботу служб і перенаповненість сміттєвих баків. Але подивіться скільки там втоптаного, перегнившого листя! Це зараз там можна пройти, а в мокру погоду те листя стає болотом. І в деяких місцях враження, що його не прибирають роками..

Що ми можемо зробити, аби хоч спробувати щось змінити? Будь ласка! Усі, хто дочитав до кінця, зателефонуйте на гарячу лінію міської ради чи ода зі скаргою на стан справ на цій території. Чим більше буде звернень - тим швидше буде позитивний результат. Минулого року я вже зверталася з приводу цієї території і на той момент це було ефективно. Правда, це було одноразово і ніхто систематично не став займатися порядком цієї території.
 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Сміття
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень