Культовий серіал «Загублені» може отримати продовження

Дев'ять років минуло відтоді, як закінчився культовий серіал нульових «Загублені». Творці обіцяли глядачам дати відповіді на всі питання, але, зрозуміло, багато що так і залишилося невідомим. Чи буде у глядачів шанс дізнатися, звідки все-таки на тропічному острові взялися білі ведмеді, відповів новий президент ABC Entertainment Кері Берк.
Днями канал АВС продемонстрував приголомшливий відеоролик, що містить кадри з його кращих шоу, для Асоціації телевізійних критиків. В якийсь момент на екрані Джек Шепард крикнув культову фразу з третього сезону: «Ми повинні повернутися!». Журналісти не втрималися від того, щоб запитати Кері Берка, чи чекати шанувальникам продовження або перезапуску настільки популярного серіалу.

Я б дуже цього хотів. Мені було б цікаво побачити перезавантаження шоу, - відповів президент АВС.

На жаль, його відповідь була більше схожа на роздуми, ніж на натяк на майбутню розробку проекту. Проте, експерти відзначають, що ребут неминучий, оскільки серіал «Загублені» став телефеноменом і лауреатом премій «Еммі» й «Золотий глобус».


У 2017 році виконавчий продюсер шоу Карлтон Кьюз подякував каналу АВС за можливість розповісти таку історію і висловив надію, що шоу коли-небудь знову повернеться на екрани під керівництвом інших творців:

Я вірю, що коли-небудь хтось розповість нову історію про цей світ. Упевнений, знайдуться талановиті молоді сценаристи».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в серіалу «Загублені» був альтернативний фінал.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень