Куди вивозять сніг з вулиць Рівного

Кучугури тануть у відведених для цього місцях

У Рівному продовжують прибирати сніг. Сьогодні працівників ШЕУ бачили на вулиці Міцкевича, де поруч з перинатальним центром розчищали тротуар та прибирали сніг з узбіччя. Як розповів нам начальник міськШЕУ Віктор Климук, за один день з Рівного вивозять близько 250-280 метрів кубічних снігу, і вивозять його у визначені місця:

На сьогодні ми маємо кілька місць, де маємо можливість робити вивезення снігу. Одне з них - на площадці біля вулиці Набережної, інше - на вулиці Курчатова. Це є місце прибирання, закріплене за ШЕУ. Тобто, коли у Рівному відбувається загальноміська толока, ШЕУ прибирає саме ці ділянки. Вони закріплені за нами впродовж останніх 5 років. І навіть якщо зараз зі снігом ми трішки насмітили, ми за собою це місце все одно приберемо, - розповів Віктор Климук. 

Уже завтра сніг вивозитимуть з вулиці Княгині Ольги та Київської. Як підкреслив Віктор Климук, прибирання здійснюватимуть в першу чергу з тієї сторони вулиці, яка зазвичай у затінку. Сніг намагаються прибрати якомога швидше, аби раніше розпочати ямковий ремонт вулиць після зими. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень