Куди зникла Альона Вінницька з «ВІА Гри», чому потрапила до психлікарні і як зараз виглядає (ФОТО)

Востаннє вона публічно виходила на зв'язок понад рік тому

Перша учасниця відомого гурту «ВІА Гра» Альона Вінницька зникла з радарів вже давно. Артистка майже не дає інтервʼю, не публікує фото та закінчила з карʼєрою на ТБ.

Зірка була учасницею «ВІА Гри» з вересня 2000 по січень 2003 року, після чого почала сольну карʼєру, а згодом поскаржилася на проблеми з ментальним здоровʼям. Свою карʼєру як сольної вокалістки Вінницька почала одразу після того, як попрощалася з гуртом.

І варто зазначити, що ця кар'єра була не менш успішною. Так, щороку співачка випускала нову пісню, яка ставала справжнім хітом.

Понад 10 років виснажливої роботи підкосили артистку. Не менш болісним для неї стали та проблем в стосунках з чоловіком – музикантом Олексієм Большим. Пара була на межі розриву, але закоханим все ж вдалося налагодити стосунки.

У 2019 році Вінницька дала інтервʼю, в якому зізналася, що лікувалася в психіатричній лікарні. Причиною стало зменшення попиту на її концерти та необхідність звикнути до немедійного життя.

— Спочатку стрес, потім почалася депресія. Потім я лежала в психіатричній лікарні.

 

Я працювала не з психологами, а з психіатрами, настільки мені було погано. Сиділа на антидепресантах.

 

Це був перший дуже серйозний рік. Я ніяк не могла отямитися, – розповідала Вінницька.

З часом артистка повернулася до медійного життя, але як ведуча. Разом з українським телеведучим Тімуром Мірошниченко вона вела «Зірковий шлях». Нещодавно вона закинула і цю професію.

У 2022 році Вінницька дала єдине інтервʼю, в якому розповіла, що її чоловік вступив у лави територіальної оборони, а сама артистка залишилася в Україні, адже боялася евакуювати хвору маму.

— Звичайно, я не можу сказати, що, якщо щось таке станеться зовсім жахливе для мене, для нашої сім’ї, то звичайно ми будемо кудись їхати.

 

Але поки що залишаємось, – розповіла зірка в травні 2022 року і зникла з інфопрстору.

Останнє інтерв'ю артистки

Це був останній раз, коли її бачили фанати. Наразі навіть це інтервʼю видалене з усіх майданчиків. Останній допис в її блозі датований 24 серпням 2022 року. В ньому зірка привітала Україну з Днем Незалежності.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень