Куди з-під ніг рівнян забирають опале листя (ФОТО)

Та де воно «служитиме»

Фото з тресту зеленого господарства
Фото з тресту зеленого господарства

Рівненські комунальники продовжують прибирати вулиці місті від опалого листя.

Частину зібраного листя працівники тресту зеленого господарства везуть на кладовища, а решту – на територію свого комунального підприємства.

Директор КП «Спецкомбінат-ритуальна служба» Микола Володько розповів, що опалим листям вони утеплюють землю на кладовищі, аби взимку, коли земля замерзає, було легше викопати яму:

Іноді земля може промерзати на глибину більше метра. Листям ми її утеплюємо. Потім зимою забираємо листя і копаємо яму. Такі сектори маємо на кладовищах «Нове», у Тинному та у Новому Дворі.

Крім того, керівник тресту зеленого господарства Ігор Романчук розповів, що решту листя з вулиць міста забирають у трест. Там планують закомпостували листя. Готовий субстрат будуть використовувати для підживлення дерев та інших рослин у місті, що дозволить заощадити кошти на купівлі добрив.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень