Куди повісити дзеркало, щоб привернути багатство: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

thinkstock

Знайти в будинку річ зі схожою за потужністю енергетикою дуже складно.  Дзеркало в потрібному місці може примножити достаток, а неправильне розташування загрожує серйозними бідами. Розповідаємо, як залучити гроші в дім за допомогою простої перестановки.

Де можна вішати дзеркало

Таких місць не так багато і бажано в кожному з них розмістити по одному дзеркалу.

Найбільш підходящим в давнину вважали простір у коридорі квартири, де обов'язково має бути повнорозмірне дзеркало на весь зріст. Так будинок очиститься від поганої енергетики й забере весь негатив із вашого життя.

Також важливо вішати його в сонячному місці так, щоб яскраві промені відбивалися і розсіювалися по всьому житлу. Це гарантовано приверне багатство, успіх у кар'єрі та на романтичному фронті.

Де не можна вішати дзеркало

Найпоширеніша помилка багатьох - вішати кілька дзеркал недалечко одне від одного. Так вони розіб'ють ваші мрії та відлякають фортуну.

Друге невідповідне для нього місце - спальня і будь-які кімнати відпочинку. Що довше ви перебуватимете в призначеному для релаксу і забрудненому дзеркалом приміщенні, то більше сил воно з вас висмокче.

Найнебезпечніше рішення - розміщення дзеркала навпроти ліжка або дивана так, щоб у ньому знаходилося ваше відображення. Це загрожує проблемами зі здоров'ям та фінансовою кризою.

Джерело: Мета

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень