Куди беруть без диплома та досвіду роботи:  Огляд популярних професій

Скільки за них платять у Рівному

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В Україні, як не дивно, є багато вакансій, куди можуть взяти без досвіду роботи. Найбільше таких вакансій є у Львові та області й у Києві.

Зазвичай без досвіду потрібні співробітники на такі посади: оператор чату або кол-центру, перекладач, продавець-консультант, водій, кур'єр, прибиральник, швачка, офіціант, бармен-касир, менеджер з продажу.

Такі ж вакансії підходять і для кандидатів без вищої освіти. До того ж є галузі, де важливі навички людини, а не диплом. Наприклад, це цінують в IT-сфері та б'юті-індустрії.

До речі, у Рівному кур’єр може отримувати від 8 до 15 тисяч гривень, офіціантам та адміністраторам пропонують від 10 тисяч гривень,  а продавцям-консультантам готові платити від 15 тисяч гривень.  

Джерело: Comments.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень