Крижаний дощ і сильний вітер. Синоптик попередила про небезпечну погоду (СИНОПТИЧНІ КАРТИ)

Будьте уважними та обережними!

Фото Радіо Трек

Погоду в Україні найближчим часом «робитиме» південний циклон Yvonne.

Найближчої ночі в західних, північних областях плюс Вінниччина очікуються опади, мокрий сніг та дощ, чи навіть льодяний дощ.

Фото Радіо Трек

Льодяний дощ чи дощ миттєво утворюють ожеледь на всіх можливих поверхнях. Лід на дротах, на великих гілках дерев може спричинити їхній обрив, падіння – у найнесподіваніший момент.

 

Дивіться уважно, де паркуєте автомобіль і де стоїте, щоб нічого не впало, – застерігає синоптик Наталка Діденко.

Синоптична карта на 11 грудня

Проте вже завтра вдень, 11 грудня, антициклон з північного сходу знову підтисне і циклон поступиться, опади ймовірні лише місцями в західній частині України.

Синоптична карта на 11 грудня

А у більшості областей України переважатиме суха погода.

Вітер втримується і напрямком, і силою, завтра він буде південно-східним, до штормових поривів.

Температура повітря найближчої ночі очікується 0...-3 градусів, на Сході, а також на Полтавщині, Сумщині, у Дніпрі з районами -3...-7 градусів, на Одещині та в Криму +2...+6 градусів.

 

Протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться в межах нуля градусів, на Сході буде до 2 морозу, на Заході та Півдні +3...+8 градусів.

Фото Радіо Трек

У Києві п'ятниця очікується вологою, проте вдень опади припиняться. Вітер все одно залишається ще рвучким, некомфортним, східний, південно-східний.

Вихідними південна циклонічність знову привальсує до нас – побільшає опадів, а в неділю знову антициклон відсуне мокрий сніг та дощ західніше – так вони, циклон Yvonn та антициклон Xavier, поки що й переставлятимуть ніжки по паркету туди-сюди у синоптичному танці, – розповіла Наталка Діденко.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень