Кривавої різанини в центрі Рівного не було. Просто поріз

Про криваву бійку написали у Нацгвардії. У заголовку - позиція поліції, втім ми не можемо стверджувати, що вона остаточно правильна, оскільки на місці події наших кореспондентів не було

На майдані Незалежності у Рівному влаштували різанину. Таке повідомлення написала сьогодні прес-служба Нацгвардії у Рівному. Лист надіслали усім ЗМІ, які підписані на розсилку. У тому числі й Радіо Трек.

У повідомленні йшлося, що за повідомленням очевидців, на майдані Незалежності кілька молодиків влаштували бійку та, рухаючичь в сторону житлових будинків, наносили ножові поранення громадянам. 

На місці події Нацгвардійці начебто виявили, що нападників було двоє, і лише один з них мав ніж.

Попередньо, він ним наносив поранення особам, що траплялись на його шляху, пишуть у Нацгвардії.

Зазначимо, що на мові прес-служб, слово "попередньо" означає, що всі деталі конфлікту ще не з'ясовані. Йдемо далі:

Одному з перехожих нанесли кілька різаних ран. Підозрюваних затримали та направили до відділку поліції. Потерпілим знадобилась медична допомога. Триває слідство. [Насправді, жодної справи у поліції не вікривали].

Як розповів нам речник Нацполіції Рівненщини Антон Крук, різанина мала дещо менший масштаб. А саме, ніхто нікого на своєму шляху не різав. Насправді, один товариш поранив ножем руку іншого, говорить Антон Крук:

Біля першої години ночі надійшло повідомлення до поліції, дві людини, які товариші між собою, в них конфлікт почався і один із них завдав поранення ножове, там поріз фактично. Один із них написав зустрічну заяву, що немає претензій до опонента. Уже за результатами перевірки, ці матеріали спишуть, оскільки там немає потерпілої сторони та серйозних тілесних ушкоджень. Написали про те, що слідство триває, а яке ж слідство, якщо немає кримінальної справи.

Радіо Трек вибачається перед читачами за розповсюдження неперевіреної інформації, отриманої від прес-служби Нацгвардії у Рівному.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень