Крутий подарунок для військових: унікальний смартгодинник, який можна не заряджати (ВІДЕО)

Гаджет має одну «фішку»

Компанія Garmin поповнила свою лінійку смарт-годиників моделлю Instinct Crossover. Гаджет виглядає як традиційний годинник, проте забезпечений безліччю смарт-функцій, пов'язаних зі спортом або подорожами. 

Але його головна «фішка» – вбудована сонячна панель, яка забезпечує до 70 днів роботи в звичайному режимі та «нескінченну» автономність в енергоощадному.

Також він має вологозахист 10 ATM, GPS, NFC для безконтактної оплати та датчик ЧСС (частота серцевих скорочень), а за класичними механічними стрілками знаходиться монохромний дисплей для повідомлень, інформації про здоров'я й активності.

Вартість Garmin Instinct Crossover – $550 (близько 20 000 грн). Також доступна спецверсія Tactical Edition за $600 (близько 22 000 грн), сумісна з окулярами нічного бачення і функцією екстреного видалення всіх даних.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень