Кров на подушках: біля Рівного чоловік до півсмерті побив жінку, яка зрадила йому з сином (ВІДЕО)

Від отриманих травм Надія не могла ні говорити, ні встати

Днями у селі Грушвиця, що під Рівним, чоловік скалічив і мало не вбив свою кохану, яку застав у ліжку з власним сином.

Для розправи Петро прихопив молоток, тож коли молодий син встиг втекти з будинку 60-річної жінки, саме вона і стала жертвою ревнивця.

Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Надзвичайні новини.

Розлючений чоловік бив переважно у голову та обличчя. Кров жінки забризкала подушки, стіни, двері та навіть стелю.

Від отриманих травм 60-річна Надія не могла ні говорити, ні встати, натомість Петро просто розвернувся і пішов додому.

Лише за декілька годин чоловік все ж викликав швидку, аби врятувати жінку від смерті.

Прибіг і просив, що треба викликати швидку. Як він вже її відкрив, там жахлива картина. Якщо вже бризки крові були аж на стелі, це як треба було бити? – розповіла одна із сусідок.

Медики госпіталізували постраждалу жінку одразу в реанімацію. Стараннями лікарів наразі її життю вже нічого не загрожує, однак до повного одужання ще дуже далеко.

– Виявлено ознаки багатовідламкових переломів склепіння і основи черепа із забоєм головного мозку з множинними, біля 10, забійно-рваними ранами волосяної частини голови, – розповів завідувач нейрохірургічного відділення Рівненської міської лікарні Микола Тимощук.

Це не єдина версія

Рідні постраждалої Надії переконані, що до побиття причетний також і син Петра. Донька жінки відмовляється вірити, що чоловік діяв один.

Водночас сам Дмитро, син затриманого, запевняє: того вечора він взагалі не бачився з Надією. Але не заперечує, що батько таки вдарив його молотком у голову:

Я прийшов додому, ліг спати. Тут приходить батько, і оце в голову мене вдарив. Мені здається, що молотком...

Розслідування справи залежатиме лише від того, наскільки швидко Надії стане краще і вона детально зможе розповісти, що сталося того вечора. Наразі слідство триває.

Що кажуть у поліції

Наразі затриманий чоловік перебуває під наглядом правоохоронців. Петро в деталях розповів про все, що сталося.

Як він пояснив, конфлікт і агресія виникли на ґрунті ревнощів. Чоловік схопив молоток, наніс один удар синові, він втік, після чого чоловік почав бити жінку, – розповіли в поліції Рівненщини.

Сусіди стверджують, що причиною такого жорстокого побиття могли бути не ревнощі, а хронічний алкоголізм. Декілька тижнів тому вони вже викликали поліцію, коли Петро вчергове побив Надію, до якої часто навідувався в гості.

Чоловіка арештували – найближчі два місяці він проведе за ґратами слідчого ізолятора. Якщо його вину буде доведено, наступні 10 років він може провести у в’язниці.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень