Кросівки GUCCI можна купити всього за… $12

Але носити ви їх не зможете

Модний дім GUCCI випустив віртуальні кросівки у співпраці з білоруською компанією Wanna, яка спеціалізується на створенні AR-технологій для цифрової примірки взуття.

Дизайн пари розробив креативний директор GUCCI Алессандро Мікеле: це кросівки яскраво-зеленого кольору з рожевими й блакитними деталями.

Купити віртуальну пару можна в додатках Gucci й Wanna Kicks: вартість в додатку Gucci становить $11,99, в додатку Wanna - $8,99.

Щоб взути такі кросівки, потрібно зайти в мобільний додаток Gucci або Wanna Kicks, а потім вибрати й купити їх. Алгоритми програм визначать місце розташування ніг у кадрі й «намалюють» на них цифрові кросівки.

Через 5 або 10 років чималу частину доходів модним брендам будуть приносити цифрові товари. Наша мета як компанії полягає в тому, щоб фактично замінити фотографії продуктів чимось більш привабливим і наближеним до шопінгу в офлайні, - розповів співзасновник і голова Wanna Сергій Архангельський.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: Gucci
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень