Крістіан та Анастейша з «П’ятдесят відтінків сірого»: як вони виглядають зараз (ФОТО)

Днями фільму «П’ятдесят відтінків сірого» виповнилося 8 років

Днями фільму «П’ятдесят відтінків сірого» виповнилося 8 років: його прем'єра відбулася напередодні Дня святого Валентина, 12 лютого 2015 року. Ідея випустити еротичну стрічку перед святом усіх закоханих виявилася пречудовою і квитки розліталися, наче гарячі пиріжки.

Тільки за перші 10 днів прокату картина «зняла» 410 млн доларів (вдесятеро більше за вкладену у зйомки суму, загальна сума прокату становила 571 млн).

Скромна студентка Анастейша Стіл і темпераментний молодий мільярдер Крістіан Грей нікого не залишили байдужими — більшості вони не сподобалися, а комусь — навпаки, дуже навіть. Проте в кожного з глядачів актори викликали певні емоції й це теж вважається своєрідним успіхом.

Як за ці роки змінилися зірки кіносаги — Дакота Джонсон та Джеймі Дорнан.

Джеймі Дорнан, який зіграв Крістіана Грея

Зараз актору 40 років. Він одружений і має трьох дітей.

До цієї картини ставиться досить неоднозначно: свого часу він відмовлявся грати у другій і третій частинах, а якщо раптом з’явиться четверта, брати участь у ній відмовився категорично.

Джеймі — ірландський актор, модель і музикант. Знімався для багатьох відомих брендів таких як Calvin Klein, Dior, Armani. Вважається моделлю класу А, однак він жодного разу не брав участі в живих виступах і показах на подіумі через свій незвичайний стиль ходьби.

Дакота Джонсон, яка зіграла Анастейшу Стіл

На сьогодні акторці 33 роки. Вона й далі знімається у кіно. Відомо, що її вітчимом був Антоніо Бандерас і вона має шістьох зведених братів і сестер.

Її батьки — актори та попри те, що дівчинка все дитинство провела з ними на знімальних майданчиках, ставати акторкою не збиралася. Водночас саме завдяки їм, на ТБ вона дебютувала ще у 1999-му, зігравши разом зі зведеною сестрою дочок їхньої реальної матері Мелані Гріффіт у фільмі «Божевільні в Алабамі».

Окрім кіно, американська акторка також займається моделінгом. Свого часу знімалася для лінії джинсового одягу Mango.

З жовтня 2017 року акторка у стосунках із музикантом та співаком Крісом Мартіном — фронтменом гурту «Coldplay». Вони разом проживають у Малібу (Каліфорнія, США). Мартін на 12 років старший за свою обраницю.

Цікаві факти про фільм «50 відтінків сірого»

Великий інтерес публіки викликав вибір акторів на ролі головних героїв: багато хто чекав побачити в ролі Крістіана Грея зірку «Сутінок» Роберта Паттінсона. Тим більше, що в одному з інтерв’ю авторка оригінальної трилогії Е.Л. Джеймс говорила, що його образ вона «змалювала» з персонажа саме з нього.

Дружина Джеймі вирішила не дивитися усі три фільми, зняті за романами Е.Л. Джеймс. Актор підтримав її рішення, адже вважає, що це не найкращий його проєкт.

Щоб максимально вжитися в роль домінанта, актор вирішив познайомився зі спільнотою любителів БДСМ поближче: він спеціально відвідував тематичні клуби садистів і любителів бондажу.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень