Кричала і благала відпустити: на Волині зґвалтували дівчину, яка щойно перенесла операцію

Врятуватися їй вдалося після того, як пообіцяла, що нікому не розкаже

Це сталося неподалік одного з сіл Локачинського району Волинської області. Фактично посеред білого дня чоловік зґвалтував дівчину, якій щойно зробили гінекологічну операцію, передає ТСН.

На судовому засіданні потерпіла розповіла, що у день зґвалтування їй провели оперативне втручання. Повернувшись додому, вона випила знеболювальне, і стежкою вирушила у сусіднє село до бабусі.

У безлюдному місці її зустрів нападник, який поцікавився, де перебуває її чоловік. Жінка відповіла, що за кордоном. Тоді він запросив її випити пива, однак та відмовилась.

 

Після цього чоловік почав чіплятися і напав на неї, але потерпіла зуміла вирвалась і спробувала втекти. Утім, упала і ґвалтівник знову на неї напав.

 

Тоді жінка згадала про свого чоловіка, що на деякий час заспокоїло агресора, однак пізніше – дорогою в село – той знову накинувся на неї.

Під час статевого акту жертва кричала і просила, щоб він не робив цього. Казала, що в неї є дитина і чоловік, і що сьогодні вона робила гінекологічну операцію, однак ґвалтівник на це не зважав, і закривши її рот рукою, ще й погрожував, вказується у рішенні Локачинського районного суду.

По завершенню акту жінка пообіцяла, що якщо агресор її відпустить, вона нікому про це не розкаже. Однак, діставшись до села, жертва звернулася до поліції.

Під час слідства нападник їй погрожував і пропонував гроші, щоб вона відмовилась від своїх слів.

Свою вину підозрюваний визнав частково, заявивши, що був нетверезий, а статевий акт відбувся начебто із згоди потерпілої, бо «вона його боялась».

Чоловіка суд визнав винним і засудив до 3 років та 8 місяців позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень