Крав, хуліганив, убив свою дружину, а спіймали за крадіжку велосипеда

Зловмисник встиг на ньому покататися

У селі Верба, Дубенського району, невідомий чоловік на очах у власниці, 36-річної місцевої жительки, забрав її велосипед. У той же час, 17-річний односелець жінки негайно зреагував на крики про допомогу та  наздогнав зловмисника. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області:

Жінка на кілька хвилин залишила свій електровелосипед біля приміщення стаціонарного відділення для постійного проживання місцевого центру соціального обслуговування. Вийшовши на вулицю, вона побачила, що невідомий чоловік їде її двоколісним.

 

Потерпіла почала кликати на допомогу. 17-річний хлопчина, який проходив неподалік, одразу наздогнав грабіжника. Зловмисник встиг від’їхати на відстань понад півкілометра. Люди викликали поліцію. Один із нарядів Дубенського відділу поліції саме працював у сусідньому селі.

55-річному зловмиснику, уродженцю Дубенського району, який наразі не має постійного місця проживання, повідомили про підозру у вчиненні грабежу та обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, хуліганство та вбивство дружини. Загалом за ґратами він провів близько трьох десятків років. Востаннє звільнився із виправної колонії на початку 2015 року.

Максимальне покарання, яке йому загрожує згідно із санкцією інкримінованої статті – 4-річне ув’язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень