Красуня-парамедик зі США не загинула під Бахмутом, захищаючи Україну: Вона – Жива (ФОТО)

28-річна Ребека Мацировська продовжує рятувати наших воїнів

Парамедик Ребека Мацировська прибула до України ще на самому початку повномасштабного російського вторгнення, але тепер вона точно стане однією з найяскравіших зірок цієї війни.

Ребеці 28, і вона реально дуже красива. Сьогодні дехто вирішив оголосити її мертвою. Точніше, це трапилося ще вчора, але набуло розголосу лише сьогодні.

У соцмережах з'явилася інформація про загибель Ребеки. Зокрема, про це на своїй сторінці у соцмережі написав журнал «Американська історія та політика» (наукове видання КНУ імені Тараса Шевченка).

«Американка Ребека Мацировська з Ноксвілла, штат Теннессі, США приїхала в Україну, щоб захищати її.

 

Була парамедикинею ЗСУ. Загинула у Бахмуті. Три короткі речення і так багато всього за ними… Щира вдячність і світла пам'ять Ребеці!»

Проте з Ребекою все гаразд: вона вийшла на зв'язок і дезавуювала чутки.

На думку Ребеки, інформацію про її смерть поширюють російські джерела.

Насправді ж вона – жива!

Зазначимо, що Ребека Мацировська прибула в Україну ще на початку повномасштабної війни в Україні та одразу вступила до лав медичного добровольчого батальйону «Госпітальєри», який з 2014 року займається евакуацією військових та цивільних жертв з фронту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень