Кращі шорти на модне літо 2023 (ФОТО)

В офіс і на прогулянку

Сатин і легкі тканини

Це прекрасне повсякденне вбрання, і не треба думати, що такою може бути хіба піжама. Класно виглядає ансамбль з сорочкою такого ж кольору.

ФОТО УНІАН

Боксери

Ідеальний варіант саме до спортивного взуття. Добре поєднуються з худі або коротким топом.

ФОТО УНІАН

Карго

Шорти-карго підійдуть для офісу і прогулянок по місту. Вони бувають короткими і до коліна. Такі шорти додають об'єму у стегнах, тож зробіть акцент на талії.

ФОТО УНІАН

Велосипедки

Найпопулярніша модель, дівчата обожнюють велосипедки, бо вони роблять фігуру стрункішою. Але поєднуйте їх з сорочкою чи подовженою футболкою, якщо йдете гуляти у місто. З коротким топом – велосипедки перетворюються у спортивну форму.

ФОТО УНІАН

В'язані шорти

У нас популярність таких шортів тільки починає набирати обертів. Аби зробити лаконічний образ, не обтяжуйте його масивними аксесуарами та сумками.

ФОТО УНІАН

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень