Кращі ігрові крісла у 2023 році (ФОТО)

Геймерські крісла суттєво відрізняються від звичайних офісних

Категорія геймерської периферії з’явилась відносно недавно, але стрімко розвивається.

Спеціальні мишки, клавіатури та крісла полегшують самопочуття та комфорт під час тривалих ігрових сесій. Тому розробляють моделі різної вартості та функціональності. Сьогодні ми розглянемо топові пропозиції на ринку 2023 року.

qzqLK6w0PKeEbHEpylM-4G1lRo1wEY9R0cyyIyDBOxs-2_xvYZW7zJ71NfEPTkqbQUP7F3cRWd3JW7wFES4Uj1T_lS49Ii_YTVg68Kw3MtU0JsAVe46w-LzX3CXCXhreFgR1ttH7VL4SruGbFbXDVms

Як вибрати геймерське крісло

Необхідно враховувати умови використання та середній термін щоденного користування комп’ютером. Якщо ігрові сесії тривають кілька годин, то можна купувати базові моделі.

Геймерські крісла повинні підтримувати тіло та дозволити комфортно розташуватися, тому увагу потрібно звернути на наступні параметри:

  • Підлокітники. Бувають варіанти з якісною фіксацією зап’ясть та передпліччя.
  • Матеріал. Рекомендують вибирати натуральний матеріал, як шкіра або бавовняна тканина. Втім, синтетика також може стати чудовим рішенням. Оптимальним варіантом покриття вважають шкіру в комплекті зі вставками із синтетичної тканини, яка здатна швидко вбирати та випаровувати вологу.
  • Підголів’я обов’язкове, на нього зручно відкинути голову. Може бути декілька варіантів регулювання, в тому числі за горизонталлю.
  • Позиції можна регулювати спеціальними важелями, як для положення сидіння, так і для окремих елементів.
  • Дизайн підбирають як за особистими уподобаннями, так і під інтер’єр кімнати.

u_TCEfVeMdI0zZYnYHoEM-wuiaqz-afB9W_r7tIl1HHjSdWkOPey1kuUTYuFQexdu9lajkDdbCl43n6-n_JoPqhM38fXjZyaUNcwxIWsWfPfk6iy7VCQwey41yAW8askhI8tswkIndVi-OythpYwNJY

ТОП геймерських крісел 2023

Тренди дизайну періодично змінюються, з’являються нові рішення та конструкції. У 2023 році лідерами за функціональністю та стилем стали:

  • Hator Darkside (HTC-919) Black. Елегантна модель повністю в чорному кольорі забезпечує відмінну підтримку спини та голови. Належить до середньої цінової категорії та приваблює розумним балансом між ціною та якістю.
  • Hator Arc Phantom Black. Теж однотонна модель з м’яким підголівʼям та високою зручною спинкою. Пружний довговічний наповнювач та багатошарова конструкція допоможуть підлаштувати крісло під себе.
  • Hator Arc Terracotta. Відрізняється якісним наповнювачем, який легко підлаштовується під тіло геймера та добре підтримує протягом ігрової сесії. Підлокітники можна регулювати.
  • DXRacer Air PRO. Стильний дизайн обрамлює одну з найміцніших та продуманих конструкцій. Спинка зроблена з високотехнологічної сітки, а елементи можна регулювати в декількох площинах.

Цікавий дизайн стане лише родзинкою, основну увагу варто звертати на відповідність розмірів, кількість налаштувань та форму сидіння. При тривалих ігрових сесіях необхідно комфортно сидіти, щоб не викликати проблем з хребтом або розвитком м’язів.

- на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень