«Краще одна холодна зима, ніж все життя в РФ»: Ектор Хіменес підтримує українців і словом, і ділом (ФОТО)

Він каже: «Ні русні!»

Ось уже десять років Ектор Хіменес-Браво більшу частину свого часу перебуває в Україні, тут він відкрив свої ресторани і став відомий як ведучий на ТБ.

За ці роки колумбієць зміг добре зрозуміти та полюбити українців, а про саму країну давно говорить як про свій другий дім.

Уродженець Колумбії каже, що його ставлення до України багато в чому склалося під впливом людей, які живуть тут, і які завжди ставилися до нього дуже тепло, зі щирістю та з добротою.

Після початку російської агресії та війни Ектор не став нікуди їхати з України, навпаки, він залишається тут та робить все можливе, щоб допомогти людям.

Ведучий курує кілька благодійних проєктів, а в його ресторанах безкоштовно годують тих, хто став на захист України.

Своїми справами шеф-кухар намагається підтримати Україну, зокрема, ще на початку зими він записав звернення до всіх жителів країни:

«Можливо, ця зима буде для нас по-справжньому холодною, але краще пережити одну важку зиму, ніж провести роки разом з Росією.

 

Не варто обманювати самих себе, нам потрібно бути готовими, що цієї зими ми зіткнемося з величезними труднощами, нам буде неймовірно складно, але навіть без світла, тепла нам все одно набагато легше ніж тим, хто сьогодні перебуває на фронті, хто спить на холодній землі в окопах.

 

Не витрачайте свій час на паніку, краще подбайте про те, щоб у вашому домі був ліхтарик і павербанок, купуйте теплий одяг і свічки.

 

Виручить і генератор, його можна купити один на кілька сімей. Ми зможемо впоратися з усіма випробуваннями, які принесе нам зима.

 

Холод закінчиться, а Україна залишиться, ми вистоїмо», — сказав тоді ведучий. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень