Краще бути жадібним, ніж хворим: якими речами не можна ділитися

Людяність може зіграти з вами злий жарт

Ми звикли думати, що виручати своїх знайомих, позичаючи їм ті чи інші речі - це ознака душевної доброти і гарного характеру. Можливо, це й правильно, але у медалі є й інший бік. Річ у тім, що використання ваших особистих речей іншою людиною може стати причиною поширення інфекційних захворювань.

Отож, якими речами ділитися не слід?

Смартфон

Вчені прийшли до висновку про те, що на мобільних телефонах накопичується велика кількість бактерій, які можуть стати причиною серйозних захворювань. Фахівці радять не тільки не давати їх для використання іншими людьми, але і обмежити їх застосування в медичних установах.

Комп'ютерна миша і клавіатура

Ці гаджети, як і мобільні телефони, здатні накопичувати мільйони бактерій. Особливо це може бути застосовано до тих місць, де такі пристрої знаходяться в користуванні кількох співробітників відразу. Тому, якщо ви не хочете «ненавмисно» захворіти, краще придбайте власну клавіатуру і мишку.

Зубна щітка

Навряд чи комусь спаде на думку ділитися з ким-небудь зубною щіткою, але, про всяк випадок візьміть до уваги, що цей предмет є переносником небезпечних захворювань. Ротова порожнина людини не настільки чиста, як нам здається, а, крім того, на неї щітку потрапляють бактерії з навколишнього середовища. Теж саме стосується губки, рушника та пінцет для видалення волосся.

Мило

Швидше за все, ви здивуєтеся: мило у брикетах втрачає свої антибактеріальні властивості при постійному використанні, а в мильниці піддається впливу мікроорганізмів. Тому, будьте обережні, якщо до вас в будинок наскочать гості.

 

Джерело - 04141

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень