Краш-тест матрацу меблевої компанії ДУБОК у самому центрі Рівного (ФОТО)

Компанія ДУБОК продемонструвала якість і надійність своєї продукції, взявши участь у регіональному фестивалі та презентувавши бренд мешканцям і гостям міста

Меблева компанія ДУБОК вже 14 років успішно працює на ринку, завоювавши довіру клієнтів завдяки своїй якості та широкому асортименту меблів. За цей час компанія стала надійним партнером для десятків тисяч сімей, які цінують прості та зручні рішення для свого дому.

Мережа налічує 26 салонів по Україні, з яких 6 салонів у Рівненській області.

У рамках проєкту “Підтримуй Рівненське” компанія взяла участь у фестивалі до Дня міста Рівного, та привернула увагу відвідувачів проведенням краш-тесту матрацу.  Цей захід став однією з найпомітніших подій фестивалю, де кожен охочий міг особисто перевірити міцність і витривалість матрацу.

Протягом дня матрац піддавався різноманітним випробуванням. Відвідувачі, від дітей до дорослих, мали змогу стрибати на ньому, щоб перевірити матрац на міцність. Крім того, матрац згинали та розрізали, демонструючи його внутрішнє наповнення і розповідаючи про переваги та його особливості. Також було проведено експеримент із водою - на наматрацник вилили 5 л води, рідина рівномірно розприділилась по всій площині, а водонепроникний наматрацник справився із своїм завданням на відмінно. Матрац залишився повністю сухим.

ДУБОК провів цей тест для того, аби показати, що українська меблева продукція є витривалою, міцною і має якісне наповнення. Всі матраци в асортименті ДУБОК є сертифікованими і відповідають стандартам ISO та ДСТУ.

Вдома просто добре - такою була тема нашої локації на фестивалі. Ми створили фотозону у стилі мінімалістичної кімнати із зручним диваном та сучасними меблями для зберігання. Організували релакс зону з кріслами-мішками, столиками для настільних ігор і безкоштовною солодкою ватою. Дарували крісла-мішки за донати і активності.

А родзинкою нашої програми був краш-тест матрацу. Рівняни мали унікальну можливість перевірити наш матрац на міцність і надійність. Адже раніше ми такого не робили, і в Рівному такого до нас не робив ніхто. Це викликало справжній фурор. Нам було надзвичайно приємно зібрати найбільшу кількість відвідувачів на локації фестивалю. Ми отримали сотні відміток і підписників у соцмережах. Секрет нашого успіху у простоті. Ми хотіли, щоб гості нашого шатра просто відпочили, розслабилися і отримали позитивні емоції. Думаємо, нам це вдалося. Дякуємо рівнянам за теплий прийом і ваші посмішки, для нас це найкраща винагорода. А хто пропустив цю подію запрошуємо до наших салонів у Рівному. Впевнені, що всі потрібні меблі ви точно знайдете у Дубку.”  - коментує бренд-менеджер меблевої компанії Наталія Горковчук.

ДУБОК продовжує розвивати свій асортимент, впроваджує сучасні готові меблеві рішення, що роблять облаштування житла простим і зручним. Компанія спрощує вибір меблів для кожного, аби вдома було просто добре.

Довідка. Дубок — це меблева компанія із 14-ти річним досвідом на ринку, яка продає великий асортимент меблів українських виробників. Мережа налічує 26 салонів по Україні та представлена у 7-ми областях: Київська, Франківська, Волинська, Хмельницька, Рівненська, Житомирська, Львівська. Дубок спрощує процес вибору і покупки меблів та знаходить індивідуальний підхід до кожного клієнта.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень