Двох хлопців спіймали на крадіжці. Один - неповнолітній (ФОТО)

Він - під цілодобовим домашнім арештом

До поліції 9 жовтня надійшло повідомлення про крадіжку у приміщенні тракторного цеху сільськогосподарського підприємства у селі Голишів Рівненського району.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що двоє місцевих жителів, одного із яких упізнав охоронець, пошкодили вікно, проникли до приміщення тракторного цеху та викрали металобрухт.

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські Рівненського районного відділення поліції з’ясували, що до злочину причетні 22-річний житель села та його 16-річний односелець.

Викрадені 142 кілограми металобрухту зловмисники частинами перенесли до підсобного приміщення господарства, яке межує з приміщенням цеху. Наразі майно вже повернули власнику.

[media=158110][media=158109]

У межах досудового розслідування у кримінальному провадженні вирішують питання про повідомлення про підозру обом жителям села Голишів.

Крім того, як з’ясували поліцейські, на розгляді суду нині перебуває справа відносно обвинуваченого у вчиненні майнових злочинів 16-річним парубком.

Він перебуває під цілодобовим домашнім арештом і перебуває на обліку як дитина-правопорушник.

Відповідно до санкції статті зловмисникам може загрожувати від трьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: Крадіжка
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень