Крадій заснув на місці злочину

Правоохоронці Рівненського району застали «змореного» алкоголем крадія біля місця злочину

За крадіжку велосипеда 53-річний мешканець села Козлин Рівненського району от-от мав опинитися на лаві підсудних. Утім, чоловік цим особливо не переймався і днями знову попався.
 
14 жовтня в обід чолов'яга проник до будинку дачного масиву села Нова Українка.
Фото, надане УМВС в Рівненській області

Власник господарства, прибувши з Рівного на власну дачу, виявив, що невідома особа, відігнувши металеві ґрати та розбивши скло вікна, викрала велосипед та електроінструменти.
Фото, надане УМВС в Рівненській області
Фото, надане УМВС в Рівненській області
Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, неподалік скоєння злочину виявила захмелілого чоловіка. Поряд з ним лежали й викрадені речі. Серед яких, окрім велосипеда та електроінструментів, були продукти харчування, побутова техніка, одяг та речі домашнього вжитку.

— Зловмисника доправили до райвідділу міліції та в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив перший заступник начальника Рівненського РВ УМВС – начальник слідчого відділення Павло Пастушок. — Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні чергового кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
 
Досудове розслідування триває - повідомляють в УМВС України в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень