«Крадій, ґвалтівник і багатосерійний вбивця»: український митець розкрив справжню сутність росії

«Український народ – головна жертва і головний свідок цього епохального грабунку»

Іван Семесюк, український митець, письменник, музикант, автор і ведучий світоглядного проекту ІнструкціяЮА, опублікував звернення до людей на Заході.

Щоби русскіє ніколи більше не могли вас ошукати

Росія – порожня сутність. Вона не має власного смислу. Усі її смисли – крадені. Український народ – головна жертва і головний свідок цього епохального грабунку, про який ви досі й не здогадуєтеся.

Адже саме у України Росія вкрала той надважливий смисл, яким нині вона виправдовує своє криваве існування на європейському континенті – вона вкрала наше середньовіччя, наш золотий час. Вона привласнила його і пред'явила світові як власний. Вкрала для того, щоби старі європейські нації сприймали Росію не як чужинську зайду, а як щось варте уваги і навіть поваги.

Семесюк вважає, що ця війна – черговий спосіб росії знищити жертв і свідків цієї великої крадіжки:

Ця війна – далеко не перша спроба ліквідації свідків крадіжки. Ліквідації, повного знищення України не лише як держави, як нації, як народу, а саме як величезної історичної традиції в просторі і часі. Вони рвуться стерти саму пам'ять про нас, щоби ніхто у світі не міг виставити суворих рахунків Росії. Але усі рахунки будуть виставлені, і виставлені саме нами – українцями.

Росія презентує себе тисячолітнім проектом, називає себе історичною Русью ні хвилини не будучи нею. Справжнє ім'я монстра якого ви знаєте як Russia – Московія. Russia – усього лише грецька форма нашого середньовічного імені Русь, під прикриттям якого московити вийшли на європейську історичну арену на початку 18 століття одразу у вигляді Російської Імперії.

Вийшли з таким нахабним виглядом, ніби завжди на цій арені перебували.

Знайте наступне. Ruthenia – латинське написання імені середньовічної європейської держави Русь, саме під цим іменем, і саме наша країна була одним з важливих, а у певний час й найбільших, найпотужніших суб'єктів європейського історичного процесу.

Нині ж в Москві стоїть пафосний, встановлений з подачі Путіна пам'ятник нашому князю Володимиру (вони називають його Владімір), який хрестив першу державу української традиції – Русь, столицею якої є Київ. Місто, яке ці удавані спадкоємці вважають своїм, але водночас обстрілюють реактивною артилерією і закидують авіаційними бомбами.

Так не вчиняють з власною історичною пам'яттю, і це розставляє усі крапки над ї.

Писана багатьма поколіннями пропагандистів російська історія сповнена безліччю вкрадених у нас фігур, постатей та імен. Сучасні російські музеї по вінця забиті вивезеними з України історичними цінностями, які промарковані ними саме як «рашн».

Наостанок митець нагадує:

Росія – це дезінформація. Росія – це маніпуляція. Росія – це підробка. Росія – це спецоперація. Росія – крадій, ґвалтівник і багатосерійний вбивця.

Знайте про це так само кріпко, як про це знаємо ми – українці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень