Ковальчук-невидимка: в юстицію ходив, але його там не бачили

Поновлений на посаді Володимир Ковальчук знову зібрав навколо себе «аншлаг» із журналістів. Зібрав і знову не з’явився

Скандальна ситуація з «двоголів’ям» в обласній раді набирає обертів. Сьогодні, за неофіційними даними, поновлений на посаді голови Володимир Ковальчук, мав з’явитися на робочому місці, і навіть спробувати виламати двері в кабінет. Адже його опонент, Олександр  Корнійчук, нині у відпустці. Проте Ковальчук так  і не прийшов на робоче місце в обласну раду.

За інформацією радника голови ОДА, Сергія Мініча, сталося так тому, що Ковальчук ніби затверджував документи про своє головування у Головному територіальному відділенні юстиції.

Проте після більш ніж двогодинного очікування журналісти розійшлися, так і не дочекавшись Ковальчука.

Радіо Трек звернулося за коментарем з цього приводу до керівника Рівненської юстиції Іванни Смачило, проте вона заявила, що до них Ковальчук не звертався.

Нагадаємо, Володимир Ковальчук вже вдруге заявляє про повернення на посаду, зважаючи на рішення на його користь Житомирського апеляційного суду, проте так на робочому місці і не з’являється.

Додамо також, що питання «двоголів‘я» в облраді найімовірніше розв‘яжеться на найближчій сесії облради, що відбудеться 17 червня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень