Ковальчук, Князєв і Бедрій говорили про бурштин

На спільній нараді йшлося про те, що, незважаючи на вжиті правоохоронцями заходи, нелегальний бурштиновий видобуток у регіоні не припиняється

Участь у нараді взяли начальник ГУ Національної поліції в Рівненській області Сергій Князєв, начальник УСБ України в Рівненській області Василь Бедрій, начальник Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України Валерій Курніков, начальник Державної екологічної інспекції у Рівненській області Петро Колодич, виконувач обов’язків начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергій Івашинюта, працівники обласного апарату прокуратури, керівники місцевих прокуратур та начальники відділів цих прокуратур, а також начальники районних відділів та відділень поліції. 

Присутні вирішили узгодити додаткові невідкладні заходи із припинення правопорушень у сфері використання надр.  

Цьогоріч правоохоронними органами Рівненщини розпочато понад 100 кримінальних проваджень за фактами незаконного видобування надр загальнодержавного значення. Стосовно 12 осіб судами вже винесені обвинувальні вироки. Вилучено понад 300 кг бурштину, 48 мотопомп, іншого знаряддя та 17 одиниць транспорту.

Своє бачення у ефективній взаємодії та вирішенні нагальної проблеми озвучили керівники усіх силових та контролюючих відомств. Врахувавши висловлені пропозиції, за підсумками наради визначено низку нових спільних узгоджених заходів задля активізації діяльності на зазначеному напрямі та реального впливу на стан законності у регіоні.

 

Прес-служба прокуратури Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень