Котики, песики & «Язиката Хвеся», або Куди повести рівненську малечу на вихідних

Лялькові вистави

У суботу об 11:00 у нашому театрі розпочнеться гастрольна вистава Житомирського театру ляльок «Язиката Хвеся».

От були собі чоловік і жінка, Петро і Хвеська. І гарна б жінка була Хвеська, усім гарна, та тільки на язик швидка. Що не скаже їй чоловік, усе своїм довгим язиком розплеще. І як бути бідоласі, коли він випадково знаходиь скарб? Шкода ж буде, як економ забере, коли дізнається, а дізнається неодмінно, бо язика Хвеся ніяк не втримає за зубами.

А 30 квітня об 11: 00 та 13:00 на вас чекає прем’єра нашої нової вистави «Заздрісник Котик». Котик, який сильно заздрив сусідові Песику і навіть переконав того помінятися місцями, в кінці цієї казкової історії перевиховується і починає усвідомлювати, що бути таким, яким він був, погано.

І ця думка передається маленьким глядачам через яскраві лялькові образи, що відбуваються з ними, веселі і одночасно повчальні перипетії і пісеньки.

Це дипломна робота студента Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого Олександра Радіонова. 

 За допомогою цього спектаклю ми хочемо пояснити дітям, що заздрість – це погано. До того ж, потрібно зрозуміти, що кожен повинен жити своїм життям і робити це правильно. Чи усвідомив це Котик? Приходьте та дізнаєтесь, - розповів режисер вистави Олександр Радіонов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень