Котику в Рівному шукали господарів. Але котик не вижив

Сумна історія про бездомних тварин

11 травня рівнянка Іннеса Шишкіна опублікувала оголошення щодо бездомного кота. Тварину знайшли у Рівному на вулиці. З фото видно, що кіт, ймовірно, був досить доглянутим.

Шукаємо дім чи перетримку для супер ласкавого котика!!! Каструємо за власний кошт, прийміть в сім’ю муркотушика!!!

Вочевидь, прихисток тварині одразу знайти не змогли. Історія завершилася сумно. Пізніше Шишкіна написала про загибель тварини:

Котик, про якого писала нещодавно, трагічно загинув. Скоріш за все від зубів собак, хоча можливо і внаслідок ДТП, оскільки лежав поблизу дороги...

 

90% безпритульних тварин, яких викинули з дому, гинуть в перші місяці... Думайте перед тим, як заводити тварину, це велика відповідальність...

Зауважимо, що Іннеса Шишкіна захищає бездомних тварин у Рівному та області. За її участю українці дізналися про велику кількість живодерів. Діяльність Інеси та її колег «по цеху» врятувала життя десяткам, якщо не сотням пухнастиків.

Ви можете дати тварині другий шанс на гідне життя. На сторінці Іннеси є багато тварин, які потребують вашої допомоги. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень