Костянтин Грубич пояснив, що таке молодий борщ, який варять у Рівному

За 11 різними рецептами 

Сьогодні у парку історичної реконструкції «Оствиця» у Рівному варять «Молодий борщ». Такий гатсрозахід у нашому місті відбувається вже втретє. Уже втретє до кулінарного дійства долучився український телеведучий, гастроблогер Костянтин Грубич.

Спілкуючись з колегами в ефірі, він розповів, що таке «молодий борщ».

Це борщ, який готують з молодих овочів. З молодої капусти, молодого бурячку, молодої картопельки, - каже Костянтин Грубич. 


Телеведучий готує  «Позитивний» борщ,  це валківський борщ зі сливами зі Слобожанщини. Усі охочі на Осовиці можуть скуштувати борщ, обрати свого фаворита серед учасників. 

До слова Костянтин Грубич частенько буває на Рівненщині. Напередодні він побував на Поліссі у Клесові.

Культурний шок! В одному місці сконцентровані фантастичні природні пейзажі з лісами і блакитними озерами, індустріальні обʼємні картини найбільших у Європі гранітних карʼєрів, місячна локація на місці «болота», звідки колись зародився руйнівний для природи, але рятівний для місцевих людей видобуток бурштину.

 

Люди, це треба бачити! Закінчиться війна, не ломіться на іноземні курорти! Приїжджайте до Клесова і ви відкриєте для себе Ельдорадо Полісся!, - пише Грубич.

Нагадаємо, у березні ведучий збирав на Рівненщині унікальні рецепти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень