Костопіль напередодні відгуляв річницю

Місто відзначило 233 річницю з дня заснування

Урочисті заходи  розпочались з богослужіння у храмах міста. Завітали до костопільчан на свято і представники Рівненської обласної ради, представники польського міста-побратима Добре Място з Вармінсько-Мазурського воєводства.

До свята та за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Рівненщини, високий професіоналізм Почесну грамоту обласної ради отримав заступник Костопільського міського голови Володимир Волос, директор ТОВ «Свиспан Лімітед» Юлія Федоришин, депутати Костопільської міської ради Сергій Касянчук та Олександр Садикін.

Упродовж дня на реконструйованій площі ім. Т. Шевченка виступали колективи художньої самодіяльності Костопільщини. Місцеві фотохудожники та митці ГО «Сонячний промінь» представили виставки робіт, присвячених рідному місту, а народні умільці провели виставку-продаж своїх різноманітних виробів.

Молодь, а це понад 80 осіб, взяла участь у велопробігу «Я люблю своє місто» та спортивно-розважальних змаганнях. На центральній вулиці Костополя вирував святковий ярмарок, на який з’їхались підприємці не тільки з Рівненщини, але й із Закарпаття, Тернопільщини та Львівщини.

Насамкінець, у вечірній програмі, що відбувалась на площі Незалежності, виступили учасники 6-го сезону вокального–шоу «Голос країни» Іванка Червінська та гурт «Beast Riders», учасник талант-шоу «Х-Фактор» гурт «MAN GUST» та етно-гурт «Гуляйгород GG».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень