Корупція та кумівство - суттєві проблеми для рівнян

Так вважає майже 60 % жителів міста

Між тим, лише третина опитаних рівнян вважає, що міський голова Володимир Хомко докладає зусиль, аби покласти цьому край. 

Такі результати соціологічного опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг».

Більше невдоволення у жителів Рівного викликає лише робота поліції, адже, більш-менш задоволені роботою правоохоронних органів 17% рівнян.

Незважаючи на все вищезазначене, майже 60% рівнян пишаються містом, в якому вони живуть. Більше того, стільки ж залишилися б жити у Рівному, навіть, якби мали вибір перебратися у інше місто або ж закордон.

Між тим, найбільший відсоток рівнян з-поміж жителів інших міст України схвалюють роботу комунпідприємтсв – 8%. Зокрема третина рівнян оцінюють «добре» опалення в своїх оселях.

В загальному рейтингу оцінювання якості обслуговування та послуг у місті рівняни поставили 3 бали з максимальних 5, яких до речі, не поставили мешканці жодному місту України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень