Коронавірус на Рівненщині: де виявили найбільше інфікованих (СТАТИСТИКА)

В області захворіло більше сотні людей

Фото - DrJohnnySangoquiza

Позитивні тести на коронавірус впродовж останньої доби отримали 133 мешканці Рівненщини.

За повідомленням цілодобового оперативного штабу протидії коронавірусу при Рівненській ОДА, найбільше інфікованих подалося у Рівненському районі:

Рівненський район – 89 (м. Рівне – 56, м. Здолбунів - 7, м. Костопіль - 6, м. Острог, смт Квасилів - 2, смт Гоща, смт Мізоч, с. Жобрин - 3, с. Дермань Друга - 2, с. Уїздці, с. Здовбиця, с. Дермань Перша, с. Спасів, с. Богдашів, с. Вілія, с. Михалківці, с. Вересневе, с. Кустин, с. Велика Омеляна);

 

Дубенський район – 18 (м. Дубно – 2, м. Радивилів - 2, смт Млинів – 3, смт Смига, с. Хорупань – 6, с. Берег, с. Смордва, с. Ужинець, с. Новоукраїнка);

 

Вараський район – 14 (м. Вараш – 13,  с. Нетреба).

 

Сарненський район – 12 (м. Сарни - 3, м. Дубровиця, смт Томашгород - 4, смт Клесів - 2, с. Карпилівка, с. Довге);

 

Вік хворих – від 8 місяців до 82 років.

Станом на ранок п’ятниці у лікарнях Рівненщини перебувають 365 пацієнтів із діагнозом COVID-19 та з підозрою на коронавірус, з яких 97 – у тяжкому стані, 29 – в реанімації. Троє хворих під’єднані до ШВЛ-апаратів. На сьогодні завантаженість медзакладів нині становить 21,78 %.  

Від ускладнень коронавірусу з життя пішла 83-річна рівнянка. Втім, одужали від коронавірусу за останню добу 174 жителі області.

 Нагадаємо, від учора на Рівненщині стартувала вакцинація від коронавірусу. 

Вакцина від коронавірусу виробництва Oxford/AstraZeneca (Covishield) закуплена за кошти державного бюджету. Всього на Рівненщину надійшло 17100 вакцин.

 

Загалом на першому етапі в області буде вакциновано 2454 особи з Рівненщини, – повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень