Коронавірус підхопили на Олімпіаді. Заява тренерки Новосад здивувала рівнян (ФОТО/ВІДЕО)

Її опублікували у ЗМІ

Новосад і Досова. Фото з мережі.
Новосад і Досова. Фото з мережі.

Як стало відомом у двох рівня Дмитра Котовського та Анастасії Новосад виявили коронавірус. Тож їх, та й усю збірну України, не допустили до змагань у новій дисципліні.

Тренерка Анастасії Новосад Галина Досова прокоментувала журналістам ITV media group ситуацію.

 - Вона не приїхала туди хворою, вона уже там захворіла. Вона сама не знає, як це трапилося. Вони прилетіли туди 1 лютого.

 

Повністю здорові спортсмени з негативними тестами на коронавірус. Тести вони здавали кожного дня. Завжди були негативні тести, це ж говорить про те, що туди вони прилетіли здоровими.

 

Я спілкувалася з Анастасією, висловила свою підтримку, ситуація неприємна. Сили їй із цим впоратися і таки взяти участь в Олімпіаді.

Анастасія Новосад.
Анастасія Новосад.

Надії залишаються лише на індивідуальні старти на 13 лютого.

 - Не так і багато часу до них. Подивимося. Тримаємо кулаки, щоб негативний тест на коронавірус з'явився у всіх трьох спортсменів. 

 

 У Китаї все може бути. Я дивлюся, що чим далі стоїть дисципліна у сітці змагань, то тим більше позитивних тестів на коронавірус здають спортсмени.

 

Тому, команди, які туди приїхали зовсім ні до чого. Маю на увазі, що звинувачувати у тому, що наче команда ковід туди привезла не можна, - говорить Галина Досова.

Нагадаємо, збірна України на Олімпіаду-2022 відправилася у складі п'яти лижних акробатів - чинного олімпійського чемпіона Олександра Абраменка, Дмитра Котовського та Олександра Окіпнюка, а також Анастасії Новосад та Ольги Полюк. Зокрема Дмитро Котовський та Анастасія Новосад є представниками Рівненщини. Також уродженкою нашого краю є Ольга Полюк, але вона представляє Хмельницьку область. 

До речі, новини про хворобу наших спортсменів шокувала рівнян, які теж не вірили у те, що фристайлісти поїхали на Олімпіаду інфікованими. 

Тим часом вихованці НВК «Колегіум» записали зворушливе відео, аби підтримати рівненських спортсменів у Пекіні, де тривають змагання 24-ї зимової Олімпіади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень