Кораблі, які мали б «кошмарити» Україну з Чорного моря, повертаються в росію

Посприяла Туреччина

У неділю, 6 листопада, в Сингапурській протоці зафіксували перебування ракетного крейсера Тихоокеанського флоту росії Varyag (011), великий протичовновий корабель Admiral Tributs (564). Кораблі повертаються з Середземного моря, де пробули 9 місяців, готуючись до заходу в Чорне море - для участі у нападі на Україну. На трубах - літери Z та V, повідомляє BlackSeaNews.

Видання також цитує керівника Моніторингової групи Інституту чорноморських стратегічних досліджень та головного редактора порталу BlackSeaNews Андрія Клименка.

 - Бачите букви Z і V на трубах? – це як у старому анекдоті: «Не знадобилося»... І все через Туреччину з її протоками. А чекали 9 місяців....

 

Втомилися, ремонтуватися було ніде, екіпажі здичавіли... Ракетний крейсер Тихоокеанського флоту РФ Varyag (011), великий протичовновий корабель Admiral Tributs (564) сьогодні 06.11.2022 у Сінгапурській протоці на шляху до місця базування Владивосток із Середземного моря, – заявив Клименко.

Кораблі почали повертатися, бо Туреччина заборонила їм проходити протоки Дарданелли та Босфор.

Крім того, Туреччина закрила повітряний простір для російських військових та цивільних літаків, які прямують до Сирії.

 

Так ескадра росії у Середземному морі виявилася «законсервованою».

Ба більше, неможливість ремонту та обслуговування кораблів росії у європейських портах країн Середземного моря змусить їх повертатися додому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень