Копійчаний засіб, який допоможе здихатися мишей

Та інших гризунів, що починають надокучати з настанням холодів

Існує екологічний та доволі ефективний засіб, який змусить мишей покинути Ваш підвал, льох, пасіку чи будь-яке інше нежитлове приміщення, яке припало їм до душі. Назва цього препарату — березовий дьоготь, а придбати його можна у найближчій аптеці.

Проте використовувати цей спосіб у будинку, де Ви живете, не вийде — через різкий неприємний запах, який і відлякує гризунів.

Як прогнати мишей

Маючи в арсеналі індустріальну оливу (мастильна олива для верстатів і механізмів промислового устаткування), витрату березового дьогтю можна істотно скоротити. В такому разі компоненти потрібно ретельно перемішати з розрахунку 1 флакон березового дьогтю на 0,5 л оливи.

В результаті виходить темна масляниста рідина, яку потрібно нанести на різні поверхні (підлогу, столи, полиці — усі поверхні, на які можуть потрапити гризуни).

 

Не забудьтеся про кути та вентиляційні решітки!

За необхідності просочити маслянистим розчином можна навіть цілі дошки.

Крім того, є ще один варіант: у місцях скупчення мишей можна розкласти просочене березовим дьогтем ганчір'я або шматочки губки.

Результат не змусить себе чекати. Миші просто зникнуть у пошуках нового притулку. Для більшої ефективності таку обробку можна час від часу повторювати.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень