Копійчані хитрощі, щоб відмити газову плиту до блиску

Це реально просто

Варильна поверхня – особливе місце на кухні. Це техніка, яка потребує щоденного догляду, щоб не втрачати свій гарний вигляд. Проте можна реанімувати навіть стару і сильно забруднену плиту, використавши лише копійчаний засіб.

Кислота

Лимонний сік або оцет відмінно відмивають плями, що залишилися від харчових продуктів. Замочіть варильну поверхню в одному з цих засобів і залиште на 2-3 години. Покрити розчином можна і решітку. Потім все ретельно змийте і протріть чистою вологою серветкою.

Харчова сода

Це засіб, яким чистили різні поверхні ще наші бабусі. Потрібно зробити кашоподібну суміш з соди та оцту. Цю кашку треба нанести на забруднені місця на 15 хвилин, потім все легко змити чистою ганчіркою.

Мильна вода

Мильною водою ви можете почистити пальники газової плити. Розчин можна приготувати з засобу для миття посуду і простої води. Якщо на пальнику великий шар нагару, слід на одну або дві години помістити його в розчин оцту, а потім у мильну воду. Як тільки бруд розмокне, його можна буде легко відчистити щіткою.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень