Копи з Рівного 19 км тягли Павла у візку через ліс. Задля здійснення мрії (ФОТО/ВІДЕО)

Мрії хлопця, який має інвалідність

Рівненські патрульні взяли участь в екстремальних змаганнях та водночас здійснили мрію 23-річного чоловіка. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Рівненської області.

- Відчуття екстриму, незабутні враження та позитивні емоції отримали патрульні поліцейські від участі у туристичних змаганнях «Стежками Героїв «Доброволець-2021», які відбулися в селі Деражне.

 

Головною метою змагань є вшанування геройського чину всіх борців за незалежність України. Окрім того, змагання ставлять за мету популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя та активне зайняття спортом.

 

Цього року патрульні вирушили у мандрівку з 23-річним Павлом, у якого була мрія взяти участь у цих змаганнях, але оскільки він має інвалідність, то зробити йому це було вкрай важко.

 

Поліцейські вирішили втілити його мрію в життя та разом подолали 19-кілометрову дистанцію за менш ніж 7 годин, – повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Нагадаємо, «Доброволець» – це командні перегони, які відбуваються двічі на рік, восени та взимку, з метою вшанування геройського чину всіх борців за незалежність України.

Павло, якого взяла з собою команда патрульних Рівненщини, скористався так званим мандрівним візком.

Мандрівний візок – це такий майданчик, аби знайти волонтерів, які мають бажання допомогти та людей з інвалідністю, які хочуть скористатися візком і подорожувати. Започаткували таку ініціативу на Волині торік.

А ось, як Мандрівний візок виглядає «в дії»:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень