Копай собі могилу або плати 260 тисяч. Жителя Рівненщини викрали злочинці (ФОТО/ВІДЕО)

Жертву тримали в підвалі всю ніч та били

Житель Рівненщини приїхав в гості до свого знайомого, який живе в одному із сіл Васильківського району Київської області. Несподівано господар будинку терміново пішов під приводом «провідати брата». Саме в цей момент в будинок увірвалися невідомі і почали бити гостя. Про це повідомляють в Департаменті комунікації Національної поліції України:
 

Жертву перевезли в іншу будівлю і протягом ночі утримували зв'язаним в підвальному приміщенні до ранку. Бранця періодично били. У жертви відібрали мобільний телефон, гроші, посвідчення водія, технічний паспорт на іномарку і ключі від машини. Вранці побитого вивезли в ліс і, погрожуючи зброєю, наказали викопати собі яму або заплатити за свою свободу 260 тисяч гривень. Зрештою, знесилений чоловік пообіцяв здирникам, що візьме гроші у родича. Зловмисники повезли бранця в зазначеному їм напрямку. Однак по дорозі він на швидкості вискочив з автомобіля і викликав поліцію з найближчого супермаркету.

Співробітники управління карного розшуку Київської області та спецпідрозділу КОРД розшукали і затримали зловмисників 26 cічня. [media=78511]

Ними виявилися 30-річні чоловіки, жителі Тернопільської та Миколаївської області, а також 22-річний уродженець Луганщини. Молодший вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Також він підозрюється в хуліганстві і розбійному нападі на території Київської області.
[media=78507]
Під час затримання в будинку, де жили підозрювані, оперативники знайшли зброю, зокрема автомат.

Також виявлені патрони, суміш для виготовлення «коктейлів Молотова» і пляшки з легкозаймистою сумішшю.

Злочинному угруповання звинувачують у викраденні та незаконному позбавленні волі. Також зловмисників притягнуть до відповідальності за вимагання та незаконне заволодіння автомобілем. Наразі злочинців тримають під вартою.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень