Кондрачук може не зібрати Облраду для прийняття звернення про «Заборону УПЦ»

Якщо вірити Штірліцу

Як відомо, на Рівненщині діє досить оригінальний телеграм-канал «Штірліц», який час від часу публікує різноманітні чутки з коридорів обласної влади.

З останнього: Юстас телеграфує Алексу, що, начебто, депутати облради не хочуть голосувати за звернення до ВРУ та Президента «Про заборону УПЦ».

Як повідомляється::

"Позачергова сесія, яку голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук скликав на цю п’ятницю, може не відбутися

 

Як повідомляють агенти ШТІРЛІЦА в облраді, депутатів обурив той факт, що спочатку з’явилося розпорядження про скликання сесії, а вже потім їм роздали сам проєкт звернення (про нього ми писали дещо раніше).

Більше того, прочитавши цей проєкт звернення, чимало обласних обранців не побачили там практичної складової та розцінили його просто як самопіар голови обласної ради.

Відтак голосувати за нього особливого бажання не виникло.

А щоб не ставити себе у незручне становище не виключено, що на сесії просто не буде кворуму.

 

Зараз Кондрачук (на фото) робить усе можливе, аби в п’ятницю таки зібрати обласних обранців, однак поки немає жодних гарантій, що завтра з’являться навіть всі ті 24 депутати, які поставили свої підписи під ініціативою скликати позачергову сесію."

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень