Комунальні стоянки у Рівному можуть перейти до міськШЕУ

У місті таких об’єктів — два

Фото ілюстративне

На дві комунальні стоянки у Рівному очікує оптимізація.

Об’єкти у мікрорайонах Ювілейний та Боярка (вул. Павлюченка), планують передати на баланс міськШЕУ.

Нині функціонування обох стоянок забезпечує комунальне підприємство «Інтелектуальні транспортні системи - Рівне». Проте на сім охоронців тут припадає шість представників адміністративного персоналу і це – забагато, вважають у міській раді, на сесії якої вчора й обговорювали це питання.

Якщо депутати таки вирішать передавати стоянки, залишать лише охоронців.

Фото ілюстративне

Вони продовжать працювати, якщо відповідатимуть усім необхідним критеріям і погодяться перейти до міськШЕУ, повідомив начальник управління Віктор Климук:

Ми укомплектовані штатом бухгалтерів та економістів. Я думаю, для нас не буде великим навантаженням узяти в штат кількох охоронців - без «роздування» штату управління.

 

Я поки що тих працівників не знаю: який у них стан здоров’я і чи погодяться вони до нас перейти. Якщо вони з якихось причин не захочуть до нас переходити або не підходитимуть нам за певними критеріями, ми зможемо доукомплектувати штат своїми працівниками.

 

Якщо рішення про передачу приймуть, треба буде внести зміни до статуту підприємства. Це займе, мабуть, десь близько двох тижнів, - розповів у коментарі Радіо Трек керівник міськШЕУ.

Між тим, як зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко, у штаті підприємства «Інтелектуальні транспортні системи - Рівне» на сьогодні числяться: директор, заступник директора, головний бухгалтер, бухгалтер, головний інженер, секретар-референт та відділ охорони (із 6 осіб). Фонд зарплати на місяць складає 30 тис. грн. Якщо це підприємство потрапить під оптимізацію, зекономлені кошти планують витрачати на асфальтування доріг міста.

До слова, у Рівному є кілька подібних підприємств. Під оптимізацію згодом можуть потрапити усі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень