Кому категорично не можна заводити котів

Ці моменти варто врахувати

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Господарями милих кошенят мріють стати багато людей. Однак не всім під силу втілити цю мрію у життя. На заваді можуть бути особливості характеру або ж проблеми людини.

Зайнятість або лінь – одна з головних труднощів. Якщо у вас дуже мало вільного часу, то буде складно забезпечити кошеняті повноцінний догляд. Адже тваринку необхідно годувати, регулярно водити до ветеринара, привчати до лотка.

Також якщо ви дратівливі, не терпите всюди шерсть і не готові до подертих меблів, то життя з кошеням може викликати лише неприємні емоції.

Ще однією проблемою може стати алергія. Перед тим, як ухвалити рішення завести  пухнастика, варто переконатися, що у вас немає алергії на шерсть  Для алергіків наявність вихованця в будинку може викликати серйозні проблеми.

Джерело: Стіна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень