Компенсацію від 10 до 16 тис. грн тепер платитимуть весь рік. Хто може претендувати?

Розмір виплат за працевлаштування осіб з інвалідністю та учасників бойових дій збільшать

В Україні змінився розмір компенсацій, які виплачують роботодавцям за працевлаштування осіб з інвалідністю, каже міністр економіки України Юлія Свириденко.

Розмір виплат планують збільшити від однієї до двох мінімальних заробітних плат. Роботодавцям компенсуватимуть ЄСВ та збільшать термін виплат із пів року до одного року. Розмір компенсації становитиме від 10895 до 14527 гривень.

Крім того, збільшать розмір компенсації роботодавцям за працевлаштування кожного учасника бойових дій до 2 мінімальних зарплат плюс ЄСВ протягом року – до 16 348 грн. Тривалість виплат тепер продовжили до 1 року.

Крім того, держава планує покривати витрати роботодавців на обладнання робочих місць для осіб з інвалідністю та безбар’єрного робочого простору (пристрій пандусів, розширення дверей тощо).

Джерело: На пенсії

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень