Комік Сергій Середа публічно назвав імена геїв серед зірок російського ТБ (ВІДЕО)

Всі вони завзято пропагують традиційні сімейні цінності, однак насправді їх не розділяють

Комедійний актор, телеведучий та шоумен Сергій Середа перерахував російських знаменитостей, які завзято пропагують традиційні сімейні цінності, однак насправді їх не розділяють. А заводять дітей та одружуються, щоб не втратити ефіри та прихильників.

Про це Сергій Середа розповів в інтерв’ю популярному блогеру Славі Дьоміну для його ютуб-каналу. Під час спілкування ведучий поцікавився, чи в курсі Середа, який ймовірно особисто знайомий з головою КВК Олександром Масляковим, бо свого часу виступав у Вищій лізі телегри, що той – гей. Актор відповів, що «всі про це знають».

— Багато хто говорить, що Масляков відноситься до ЛГБТ-спільноти. Чи чув ти про це? - записав Дьомін у Середи.

 

— Чи бачив я, що він когось за сідниці лапав? Ні, не бачив, але всі чули ці плітки.

 

Всі це знають. Але, чесно, мені слабо в це віриться. Те, що там Кіркоров, Малахов, Галкін, Басков – це все зрозуміло, – відповів Сергій.

 

— Ернст, – підказав телеведучий.

 

Скоріше всього, і Ернст, – погодився Середа.

 

– А Масляков?

 

— Можливо. Він не є для мене святою людиною, щоб я сказав: «Ні, дядя Саша не міг чіпати п.... чужої людини! Він може навіть в рот її собі класти!».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень