Комерційні споживачі газу до травня мають встановити засоби дистанційної передачі показників лічильника

Інакше їх відключать від постачання блакитного палива

Комерційні споживачі до кінця квітня мають встановити засоби дистанційної передачі показників лічильника, інакше їм припинять постачання газу.

Про це йдеться у постановах Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунпослуг. Процес облаштування, відповідно до постанови НКРЕКП, почали поетапно з 2016 року.

І зараз ідеться про непобутових споживачів, на підприємстві чи виробництві яких використовують менше 10 тисяч кубометрів газу на рік. Тож до кінця місяця мають встановити понад 4 тисячі GPRS-модемів, говорить речник «Рівнегазу» Ольга Зайчук:

- Засобами дистанційної передачі даних, що відповідають встановленим в кодексі газорозподільних систем вимогам, має бути оснащено понад 4 500 комерційних вузлів обліку природного газу не побутових споживачів. Станом на березень такими засобами оснащено понад 300 комерційних вузлів. У процесі облаштування понад 470.    

Відмовитися від процедури комерційний споживач не може. Роботи з облаштування модему, залежно від лічильника, коштують близько 6 тисяч, ще близько 10 тисяч коштує сам модем.

Більше інформації знайдете на сайті «Рівнегазу».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: Рівнегаз
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень