Комендантської години на Рівненщині не буде. Як працюватимуть школи та магазини

Надзвичайний стан запроваджується для безпеки самих громадян

Фото "24 канал"
Фото "24 канал"

Комендантської години на Рівненщині не буде. Про це розповів голова ОДА Віталій Коваль на брифінгу з приводу запровадження надзвичайного стану в Україні.

Після відповідного рішення Верховної Ради в області почнуть посилений контроль в`їздів і виїздів з області, заборонять проведення масових заходів і мітингів. Мешканців краю поліція просить носити із собою документи у громадських місцях. 

Проте навчання у школах, університетах чи коледжах, а також у дитячих садочках триватиме у звичайному режимі. Для координації подальших дій в області скликали оперативний штаб, до якого входитимуть представники тероборони, служб цивільного захисту та профільних чиновників.

Крім того, продаж алкоголю під час надзвичайного стану на Рівненщині не заборонятимуть. Також у звичному режимі працюватимуть заклади громадського харчування та освіти, проводитимуть спортивні змагання.

Віталій Коваль. Фото пресслужби Рівненської ОДА.
Віталій Коваль. Фото пресслужби Рівненської ОДА.

Як наголосили у штабі, нині під час Надзвичайного стану насамперед йдеться про заборону мітингів і страйків, аби запобігти дестабілізації ситуації, убезпечити громадський порядок і спокій населення. 

До слова, надзвичайний і навіть воєнний стан не знімає з громадян обов`язку сплачувати податки та погашати кредити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень